Over Koller

shutterstock_132082733 crop

Over Installatiebedrijf Koller

Eind jaren zestig is Installatiebedrijf Koller in Hattem begonnen als loodgietersbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot totaalinstallateur. Wij zijn met 25 medewerkers actief binnen de 'duurzame' installatietechniek voor de luxere woningbouw en speciale projecten voor de lokale overheid en utiliteit. Ons bedrijf heeft een open cultuur waarin we veel ruimte geven aan ons personeel om zich persoonlijk te ontwikkelen. We zijn servicegericht, veelzijdig en vakkundig. Ons eigen kantoor hebben we, in het kader van duurzaamheid, als eerste in 2005 energieneutraal gebouwd. Naast warmtepompen, WTW-ventilatie, led-verlichting, laadpalen, zonnepanelen en zonneboilers, verzorgen we regenwateropvang installaties en andere energiezuinige oplossingen.

‘Koller Nieuwbouw en Renovatie’

Onze afdeling ‘Koller Nieuwbouw en Renovatie’ verzorgt complete installaties in nieuwbouw en bij renovatie. U kunt dan denken aan alle elektrotechnische installaties, water-, gas- en rioolinstallaties, de duurzame installaties, het sanitair en dak- en zinkwerk.

‘Koller Service’

Onze afdeling ‘Koller Service’ richt zich op kortlopende projecten. Het kan om een storing gaan, een cv-ketel vervangen, een aanpassing aan de elektra installatie of een lekkende kraan. Hierbinnen past ook het onderhoud aan uw cv-ketel, elektra of duurzame installaties. In verband met aanrijtijden verzorgen wij deze dienst binnen een straal van 15 tot 20 kilometer rond Hattem.

Vaste kern van vakmensen

Installatiebedrijf Koller bestaat uit een team van vakbekwame monteurs. Door kennis van klimaatsystemen, installatiewerk en elektra te combineren, komen wij tot totaaloplossingen. Met een vaste kern van ruim twintig vakmensen zetten we de geschikte persoon in op het juiste moment, zodat we iedere opdracht volgens de gewenste kwaliteit en de beoogde planning kunnen leveren.

Duurzaam en eerlijk advies

Bij ons kunt u rekenen op een duurzaam en eerlijk advies: met onze oplossingen kiest u voor een lange levensduur, beperkt u de kans op storingen en verbruikt u zo min mogelijk energie. Benieuwd naar ons advies voor uw woning, bedrijfspand of productiehal? Neem dan contact met ons op.