Water-, gas en rioolinstallaties

shutterstock_175456673 crop

Aanpassing water-, gas- en rioolinstallaties

Bent u uw badkamer of keuken aan het verbouwen en moet de waterleiding, gasleiding of afvoer verplaatst worden, dan kunnen we dit voor u verzorgen. Ook een buitenkraan kunnen we voor u plaatsen. Wij zijn gecertificeerd om deze installaties aan te passen en aan te leggen. Daarnaast voeren we inspecties uit, waardoor de veiligheid gewaarborgd is en de kans op een lekkage aanzienlijk wordt verminderd.

Water-, gas- en rioolinstallaties voor nieuwbouw en renovatie

Onze afdeling ‘Nieuwbouw en Renovatie’ verzorgt complete installaties in nieuwbouwwoningen of bij renovatie. Naast water-, gas- en rioolinstallaties, verzorgen we alle andere installaties, zoals elektra en duurzame installaties in huis of bedrijf.

Legionellapreventie

Om te voorkomen dat mensen besmet raken met legionella, is legionellapreventie essentieel. Als het water in leidingen een tijd heeft stilgestaan of wanneer de temperatuur in een leiding tussen de 25 graden en 60 graden wordt, dan is er een kans op legionella. Wij kunnen u uitstekend adviseren hoe u legionella kunt voorkomen.

Vragen of offerte?

Heeft u vragen over water-, gas- en rioolinstallaties of wilt u een offerte op maat ontvangen, neem dan contact met ons op.