Service en onderhoud

Service & onderhoud aan installaties

Onderhoud aan installaties is belangrijk. De installatie gaat met goed onderhoud langer mee, is zuiniger en een veilige werking is hiermee gewaarborgd. Daarnaast wordt de kans op een storing aanzienlijk verkleind. Ook voor onderhoud aan elektrische, duurzame installaties, ventilatie en loodgieterswerk kunt u bij ons terecht. Ons service team is er op gericht om problemen met installaties te voorkomen en mocht er een storing ontstaan, dit snel op te lossen. Voor urgente storingen zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. Wij werken voor particulieren, aannemers, bedrijven en gemeentes.

Onderhoudsabonnement cv-ketel

In samenwerking met Abel&co bieden wij drie verschillende onderhoudsprogramma’s aan. U kunt kiezen uit een eenvoudig pakket, een pakket met meer service of u kunt kiezen voor het uitgebreide pakket, waarbij zelfs de materiaalkosten vergoed worden. U kunt hier uw onderhoudsabonnement online afsluiten.

  • Abel&co Onderhoud

    Via het abonnement 'Abel&co Onderhoud' krijgt uw toestel periodieke onderhoudsbeurten. Wij verrichten periodiek onderhoud, dat nodig is voor de veiligheid en het ongestoord functioneren van het gasgestookte toestel. De kosten voor de periodieke onderhoudsbeurten, behalve de materiaalkosten, zijn daarbij inbegrepen.

  • Abel&co Service Plus

    Met het abonnement 'Abel&co Service Plus' verrichten wij periodieke onderhoudsbeurten. Ook staan wij garant voor het kosteloos verhelpen van storingen. Eventuele materiaalkosten zijn voor uw rekening. Bij de ingangsdatum mag het toestel niet ouder zijn dan 10 jaar. Voor dit abonnement geldt dat de toestellen niet ouder mogen zijn dan 15 jaar. Zodra het toestel ouder dan 15 jaar is, wordt het abonnement automatisch omgezet naar ‘Abel&co Onderhoud’.

  • Abel&co All-in

    Via het abonnement 'Abel&co All-in' bent u verzekerd van een uiterst compleet servicepakket. Wij verrichten kosteloos periodieke onderhoudsbeurten en verhelpen alle storingen. Ook de eventuele materiaalkosten komen voor onze rekening. U kunt een 'Abel&co All-in' abonnement afsluiten voor minimaal 3 jaar. Voor dit abonnement geldt dat het toestel niet ouder mag zijn dan 5 jaar. Zodra het toestel ouder dan 12 jaar is, wordt dit abonnement automatisch omgezet naar ‘Abel&co Service Plus’.

Vragen of storing melden?

Heeft u vragen over Service & onderhoud of heeft u een storing, neem dan contact met ons op.