Zonnepanelen

De beste zonnepanelen in Zwolle en omgeving

Installatiebedrijf Koller uit Hattem en Zwolle levert zonnepanelen van de beste kwaliteit. Wij zijn door al onze leveranciers gecertificeerd om zonnepaneleninstallaties aan te leggen. De A-merken die wij adviseren zijn AEG (Tier 1), DMEGC (Tier 1) en REC (Premium Tier 1) zonnepanelen. Door gebruik te maken van micro-omvormers en optimizers, is het rendement op uw zonnepaneelinstallatie nog hoger. En naast dat wij kwaliteit leveren, installeren onze eigen geschoolde monteurs de zonnepanelen. Zij werken veilig en we maken gebruik van de beste valbeveiligingsmiddelen om de panelen te plaatsen.

Onze premium merken zonnepanelen
Grootschalige inkoop voor concurrerende prijs

Wij kopen zonnepanelen en omvormers groot in, waardoor wij altijd voorraad hebben. Ons inkoopbeleid is uw prijsvoordeel. Door dit inkoopbeleid kunnen we een concurrerende prijs bieden en snel leveren. Voordat we de installatie aanleggen informeren wij u over de te verwachten terugverdientijd. Woont u in Zwolle, Hattem of de nabije omgeving, neem dan contact met ons op. Of vul het formulier in dat u onderaan deze website vindt en maak een afspraak.

DSC_4503

Omvormers, geschikt voor batterijen

Voor een hoge opbrengst maken wij gebruik van drie typen omvormers.


Micro-omvormers: elk paneel heeft een eigen omvormer (Parallel geschakeld), waardoor er een maximaal rendement is. Daarnaast kan op deze omvormer een batterij worden aangesloten en eenvoudig worden uitgebreid. Merk: Enphase (25 jaar garantie)

Omvormer met optimizers: bij dit type (Semi parallel) is er een omvormer en heeft elk paneel een optimizer.De opbrengst van elk paneel wordt door de optimizers geoptimaliseerd.  Merk: SolarEdge (12 jaar garantie)

Omvormer zonder optimizers: Bij dit systeem (serie geschakeld) kan je de opbrengst niet per paneel zien en als er 1 paneel in de serie minder presteert, dan presteren alle panelen minder. Op de omvormer zit maximaal 10 jaar garantie.

Uitleg kwaliteit ‘Premium Tier 1’ en Tier 1 zonnepanelen

DSC_4523 klein

Wij onderscheiden ons door alleen gebruik te maken van A-merken. De termen ‘Premium Tier 1’ en Tier 1 komt u dan tegen. Deze termen hebben te maken met de kwaliteit, de opbrengt, de duurzaamheid en mate van degradatie na verloop van tijd. Hieronder vindt u uitleg over de verschillen van deze termen.

 • Tier 1: Deze panelen garanderen een minimale opbrengst van 84,8% na 25 jaar. Met andere woorden: een maximale degradatie van 15,2% na 25 jaar. Merken: AEG en DMEGC
 • Premium Tier 1: Deze panelen garanderen een minimale opbrengst van 92% na 25 jaar. Met andere woorden: een maximale degradatie van 8% na 25 jaar. Merk: REC

Samenvatting zonnepanelen Zwolle en Hattem:

 • Een offerte op maat, na persoonlijk advies
 • Koller is gecertificeerd door zonnepanelen leveranciers
 • Alleen A-merken (van Tier 1 tot ‘Premium Tier 1’) met blijvend hoog rendement
 • Hoge rendementen door micro-omvormers en optimizers
 • Snelle levertijd door grootschalige inkoop
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Lange garantie op opbrengsten
 • Eigen personeel installeert de zonnepanelen
 • Duidelijke offerte met terugverdientijden
 • 0% BTW op aanschaf

Terugverdientijden

In de offerte die u van ons ontvangt, vindt u de geschatte terugverdientijden voor uw zonnepaneleninstallatie. In de onderstaande grafieken vindt u hier voorbeelden van.

Opbrenst terugverdientijd
Opbrengst per maand
Opbrengst voorbeeld Koller

Vragen of offerte?

Heeft u vragen over zonnepanelen, of wilt u een offerte op maat, vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen op korte termijn contact met u op.

 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.