Zakelijk

Welke cv-ketel past bij het gebouw? Wat voor gas- en waterleidingen heeft u nodig? En welke duurzame oplossingen zijn interessant voor het pand? Of het nu gaat om een kantoorgebouw, productiehal, school of zwembad, wij bieden gas-, water- en installatieoplossingen met oog voor zowel gebruik als verbruik.

Structuur met Autocad
Om tot een passend plan te komen, maken wij technische tekeningen in Autocad. Deze tekeningen brengen de aan te leggen installaties in beeld, zodat we vooraf goed met u kunnen afstemmen wat er gaat gebeuren. Daarnaast bieden de tekeningen structuur tijdens het bouwproces, waardoor we de werkzaamheden volgens de afgesproken tijd, de gewenste kwaliteit en het vooraf bepaalde budget kunnen uitvoeren.

 Complete schakel
Ons aanbod bestaat uit diensten die elkaar aanvullen. Hierdoor kunt u alle installatiewerkzaamheden die gedurende het proces aan de orde komen aan ons uit handen geven.

  Autocad

    Installatiewerk
Riolering, water- en gasleidingen, elektra, luchtbehandeling, dakbedekking.
    Verwarming
Cv-ketel plaatsen of vervangen, radiatoren, vloerverwarming, luchtverwarming.
   

Service en onderhoud

Technische installaties

    Sanitaire ruimtes
Levering en plaatsing van sanitair, tegelwerk.
   

Duurzame oplossingen
Zonnepanelen, zonneboiler met zonnecollector(en), cv-optimalisatie, warmtepomp, warmte-terugwin-installatie, (led-)verlichting, regenwateropvang, pelletkachel, hybride verwarmingssysteem.

     


Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Contactformulier

Voor projecten klik hier