Elektra

U zet een kop koffie, de vaatwasser draait en wanneer het donker wordt doet u de lampen aan. Elektriciteit: u kunt niet meer zonder. Het is dan ook belangrijk dat het centrale punt, de meterkast, optimaal functioneert. Is dit niet het geval, dan kan kortsluiting of zelfs brand ontstaan. Heeft u al lange tijd niet naar uw meterkast omgekeken of wilt u een apparaat aansluiten dat veel stroom verbruikt? Met onze kennis richten wij de groepen op verantwoorde wijze in.

Naast het optimaliseren van uw elektriciteitsinstallaties, geven wij u inzicht in welke extra opties er voor uw woning of bedrijfspand bestaan:

  •        Communicatietechnologie

Wij leveren systemen die u van allerlei informatie voorzien. Een scherm geeft u inzicht in onder meer de temperatuur, luchtvochtigheid, het energieverbruik en rendement van zonnepanelen.

  •        Inbraakbeveiliging

In Nederland wordt elke dag gemiddeld 250 keer ingebroken. Een alarmsysteem is dan ook geen overbodige luxe. Wij verdiepen ons in uw situatie, realiseren een oplossing en verzorgen de installatie.

  •        Verlichting

Wij kunnen uw woning of bedrijfspand voorzien van de juiste verlichting. In de ene ruimte werkt u, terwijl u in de andere wilt ontspannen. Wij gaan op zoek naar zuinige verlichting die past bij de functie van de verschillende ruimtes.